Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βαγιαννίδης
Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε η Πέμπτη (10/4) στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιώργος Βαγιαννίδης επανήλθε στις προπονήσεις.
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είχε υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, αλλά το πρόβλημα ξεπεράστηκε.
Ο Ρουί Βιτόρια θα έχει στη διάθεσή του τον διεθνή μπακ, όπως επίσης τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος επίσης επέστρεψε στις προπονήσεις.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Ατομικό έκαναν οι Μπακασέτας, Κώτσιρας και θεραπεία ο Σένκεφελντ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
