Ολυμπιακός: Τα πρώτα δοκιμαστικά της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών
Περίπου 100 αθλήτριες από διάφορες περιοχές της Αττικής και όχι μόνο, έδωσαν το «παρών» στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη.
Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερο ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 9/4, τα πρώτα δοκιμαστικά για τη στελέχωση της νεοσύστατης ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών του Ολυμπιακού.
Τα trials οργανώθηκαν με τη συμμετοχή της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πεντέλης, της Σχολής Γαλατσίου, καθώς και της Valbuena Academy, με στόχο τον εντοπισμό ταλαντούχων αθλητριών, που θα αποτελέσουν τον βασικό «κορμό» της ομάδας, που θα ξεκινήσει τη σεζόν από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, με βλέψεις για άμεση άνοδο και σταθερή πορεία πρωταθλητισμού.
Η διαδικασία των δοκιμαστικών δεν σταματά εδώ. Αναμένεται να ακολουθήσουν ανοιχτά trials μετά το Πάσχα, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερες αθλήτριες να δοκιμαστούν και να «κυνηγήσουν» το όνειρο: να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού!
Ο σύλλογος συνεχίζει με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα την προσπάθεια δημιουργίας μιας ομάδας, που θα τιμά την ερυθρόλευκη φανέλα και στο ποδόσφαιρο Γυναικών, επενδύοντας σε αθλήτριες, ικανές να ανεβάσουν επίπεδο το τμήμα από την πρώτη κιόλας χρονιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αντίνο: Πότε θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό
- Γιώργος Χελάκης: Ατσάλινος Ολυμπιακός, μαγικός Τζολάκης
- Champions League: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία πριν από τον «τελικό» με τον Αγιαξ
- Παναθηναϊκός Aktor: Δράση... αντίδραση με μηνύματα!
- Super League: Οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής - Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός - Βόλος, Ευαγγέλου στο Asteras AKTOR - ΑΕΚ
