ATΡOMHTOΣ: Χωρίς Χατζηισαϊα και Κλωναρίδη ενόψει Άρη
Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Άρη στο Περιστέρι (27/9) στις 19:30, με τον Γιώργο Παράσχο να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές της αποστολής, με τους Δημήτρη Χατζηισαϊα και Βίκτωρα Κλωναρίδη να μην υπολογίζονται.
Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη στο Περιστέρι (27/9,19:30), για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Γιώργο Παράσχο να σηκώνει μανίκια με στόχο την αγωνιστική ανάταση του συλλόγου.
Ο 69χρονος τεχνικός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή, με τον έμπειρο προπονητή να μην υπολογίζει στους Δημήτρη Χατζηισαϊα και Βίκτωρα Κλωναρίδη, που βρίσκονται εκτός λόγω τραυματισμού.
Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου:
Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Γκαλβάο, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Ο ΟΦΗ στέλνει τα δικά του μηνύματα
- Ολυμπιακός: Φρόιλερ ο... πρώτος εκλεκτός για τον άξονα - Το νέο ραντεβού του Μεντιλίμπαρ
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
