Ροντινέι Ολυμπιακός: Τραγούδησε την «Πανσέληνο» στη σκηνή μαζί με τη Βανδή!
Ο βραζιλιάνος σταρ του Ολυμπιακού ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το αγαπημένο του τραγούδι, την «Πανσέληνο», κάνοντας ένα ιδιαίτερο ντεμπούτο με τη Δέσποινα Βανδή!
Το γλέντι του Ροντινέι για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, συνεχίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, εκεί όπου ο Βραζιλιάνος σταρ τραγούδησε σε άπταιστα ελληνικά το αγαπημένο του τραγούδι, την «Πανσέληνο».
Το ιδιαίτερο ντουέτο ενθουσίασε τον κόσμο και αποθεώθηκε, την ώρα που η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι ο Ροντινέι ηξερε τους στίχους, τραγουδούσε και χόρευσε.
@steve.toumpas Εντωμεταξύ κάθε βράδυ εμείς ! #fyp #forupage #viralvideos #φοργιουπειτζ #greece #φοργιου #olympiacos
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
