Μπερνάρ - Μεταγραφές: Ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους
Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Ζόρζε Νίκολα, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση του Μπερνάρ.
Ο Μπερνάρ, γνώριμος στην Ελλάδα, απ’ το διετές πέρασμα του απ’ τον Παναθηναϊκό (2022-2024), με τον οποίο κατέκτησε το περσινό Κύπελλο Ελλάδας και πέτυχε συνολικά 13 γκολ, μοιράζοντας και15 ασίστ σε 85 συμμετοχές, είναι πιθανό να επιστρέψει στην χώρα μας!
Σύμφωνα, με ρεπορτάζ του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου Ζόρζε Νίκολα, σε διαδικτυακή εκπομπή, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την επιστροφή του Μπερνάρ στην ομάδα, ωστόσο δεν είναι ο μόνος ελληνικός σύλλογος που τον έχει… βάλει στο μάτι.
Ενδιαφέρον υπάρχει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με τον Νίκολα να αναφέρει ότι και οι τρεις ομάδες έχουν έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του παίκτη.
⚠️ Bernard entrou na mira de Panathinaikos, Olympiacos e PAOK.
Vivendo fase discreta no Galo, o meia tem recebido sondagens de clubes da Grécia para a próxima janela, em julho.
🗞️ [@jorgenicola] pic.twitter.com/r3fE1irza7
— Planeta do Galo 🌎 (@galo_infos) April 15, 2025
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στην Ατλέτικο Μινέιρο και αν δεν πάρει σύντομα ευκαιρίες, θα ετοιμάσει… βαλίτσες για Ευρώπη, με πολύ πιθανό προορισμό την Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά που άκουσα το όνομά μου από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»
- Τάιλερ Ντόρτσεϊ: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
