Παναθηναϊκός: Η Φούλαμ δίνει 14 εκατομμύρια για τον Βαγιαννίδη
Γερά στο κόλπο ο αγγλικός σύλλογος για τον διεθνή δεξιό μπακ.
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης εξακολουθεί να είναι στην επικαιρότητα ως μεταγραφικός στόχος αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ και την ώρα που τα πορτογαλικά ΜΜΕ καταγράφουν καθημερινά πληροφορίες γύρω από το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στο… κόλπο μπαίνουν πλέον και οι ομάδες της Premier League.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Φούλαμ που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό τον άσο του «τριφυλλιού» έχοντας στείλει ανθρώπους της για να τον δουν, έχει ήδη μεταφέρει προς τους «πράσινους» (μέσω ατζέντη) πως είναι διατεθειμένη να προσφέρει έως και 14 εκατ. ευρώ! Πρόταση πολύ υψηλότερη απ’ τα χρήματα που έχει προτείνει έως τώρα η Σπόρτινγκ (μάξιμουμ 10 εκατ. ευρώ με τα μπόνους) που δημιουργεί νέα δεδομένα.
Θυμίζουμε πως σε περίπτωση πώλησης του Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός θα «καρπωθεί» το 62% του ποσού, ενώ το 38% θα πάει στην Ίντερ που είχε διατηρήσει ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι Κλέιτον, Αντρέ Λουίς και η Τρίπολη!
- Super League: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ηλιόπουλο και την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Ηλιόπουλο και την ΠΑΕ!
- ΠΑΟΚ: Γυρίζει στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου στη Ρουμανία
- Παναθηναϊκός AKTOR: Από το νοσοκομείο στο παρκέ και το buzzer beater ο Γκραντ
