Μεντιλίμπαρ: «Απολαμβάνω την ατμόσφαιρα και την ομάδα στο ΣΕΦ»
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τις… τακτικές επισκέψεις του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Σχεδόν… θαμώνας έχει γίνει στο ΣΕΦ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος αποθεώθηκε και στο πρόσφατο Game 1 του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε στην Cosmote TV για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ και αναφέρθηκε στις επισκέψεις του, λέγοντας πως απολαμβάνει κάθε φορά το ΣΕΦ, τόσο λόγω της ατμόσφαιρας, όσο και λόγω της ομάδας. Επανέλαβε, βέβαια, πως νιώθει άβολα όταν ο κόσμος τον αποθεώνει.
Αναλυτικά δηλωσε:
«Η αλήθεια είναι πως απολαμβάνω την ατμόσφαιρα. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Πάντα όταν πηγαίνω στο ΣΕΦ περνάω όμορφα. Εκτός από την ατμόσφαιρα, απολαμβάνω και την ομάδα, γιατί ο Ολυμπιακός έχει μια πραγματικά καλή ομάδα και πάντα κάνει ωραία παιχνίδια.
Κάθε φορά που παίζουμε με μια ισπανική ομάδα και έχω την δυνατότητα, πηγαίνω για να δω το παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω στο ΣΕΦ. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να με δείχνουν στις οθόνες, γιατί όταν με αποθεώνει ο κόσμος αισθάνομαι άβολα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
