Ολυμπιακός: Η αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Ποιοι παίκτες έμειναν εκτός.
Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή των «ερυθρόλευκων», που θα βρεθούν στην OPAP Arena με στόχο το μεγάλο «διπλό».
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον Ορτέγκα και τον Κωστούλα, καθώς και χωρίς τους τιμωρημένους Πασχαλάκη και Κάρμο. Ωστόσο, στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού βρίσκεται ο Λώλης, που έκανε το ντεμπούτο του στον προηγούμενο αγώνα με τον ΟΦΗ και κέρδισε μία θέση στην αποστολή.
Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού:
Μπότης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Λώλης, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρέσκα: «Ο Κόουλ Πάλμερ έχει ένα ψυχολογικό ζήτημα με το γκολ τελευταία...»
- Παναθηναϊκός παρασκήνιο: Σκανδαλάρα στον Βοτανικό
- Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Χάνσι Φλικ δεν έχει χάσει σε τελικό!
- ΑΕΚ: Για την πρόκριση στον τελικό του European Cup απέναντι στην Ίζβιντατς
- Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ήθελα να δώσω ευρωπαϊκή χαρά» - Απίθανο το ντοκιμαντέρ «Ολυμπιακός, ο Θρύλος»