Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στο μικροσκόπιο ο Ιντρίσα Τουρέ

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στο μικροσκόπιο ο Ιντρίσα Τουρέ

Ο Ιντρίσα Τουρέ φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ενώ και η Μπολόνια έχει βάλει στο μάτι τον 27χρονο χαφ, ο οποίος αγωνίζεται στην Πίζα

Ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει ξανά και την αγορά της Ιταλίας, όπου πέρσι απέκτησε τον Λορέντσο Πιρόλα, ενώ φέρεται να τσεκάρει τον Ιντρίσα Τουρέ, ο οποίος αγωνίζεται στην Πίζα.

Ο Ιντρίσα Τουρέ, ο οποίος πριν χρόνια είχε ακουστεί για την ΑΕΚ, μπήκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα AfriCafoot, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο γεννημένος στο Βερολίνο, αλλά με καταγωγή από τη Γουϊνέα, 27χρονος χαφ κάνει μια σούπερ σεζόν με την Πίζα στη Serie B, με την ομάδα να είναι σε τροχιά ανόδου καθώς βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Μάλιστα έχει βάλει 5 γκολ κι έχει δώσει ισάριθμες ασίστ σε 29 ματς πρωταθλήματος, παίζοντας κυρίως ως 8άρι. Το συμβόλαιο του με την Πίζα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.

Το δημοσίευμα του AfriCafoot αναφέρει πως ο Ιντρίσα Τουρέ παρακολουθείται στενά και από την Μπολόνια, η οποία δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News