Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 1-2: Τέλος στα σερί
Ο Παναιτωλικός επανήλθε στις νίκες, αφού επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στο «Λ. Κατσώνης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.
Με ανατροπή ήρθε η επικράτηση του Παναιτωλικού (2-1) επί του Λεβαδειακού στο «Λ. Κατσώνης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.
Οι γηπεδούχοι «έτρεχαν» αήττητο τεσσάρων αγώνων, ενώ στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι είχαν να πάρουν νίκη σε άλλα τόσα ματς.
Ο Λεβαδειακός πήρε το προβάδισμα στο 11′ με αυτογκόλ του Νικολάου, αλλά ο Παναιτωλικός ανέτρεψε τα δεδομένα με πέναλτι του Λιάβα στο 39′ και πλασέ του Τετέι σε κενή εστία στο 45+2′.
Επομένως, ο Παναιτωλικός μείωσε στο -2 τη διαφορά από τον σημερινό του αντίπαλο και έχει βάσιμες ελπίδες να καταλάβει την κορυφή των πλέι άουτ, καθαρά για το γόητρο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μακάνιο, Τσάπρας, Άμπου Χάνα, Βήχος, Λιάγκας, Κωστή, Λαμαράνα (22′ Μορέιρα), Τσόκαϊ (63′ Ρόμο), Μπάλτσι, Βέρμπιτς (63′ Συμελίδης), Όζμπολτ (83′ Πεντρόσο).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μπακάκης (87′ Γαλιάτσος), Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας (78′ Αγαπάκης), Νικολάου, Λιάβας, Πέρες (78′ Κουντούρης), Ρόα, Λαχούντ (67′ Αποστολόπουλος), Τετέι (78′ Λομόνακο).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
