ΠΑΟΚ: Τέλος στη φημολογία για Ροστόφ και Σαββίδη

EUROKINISSI
«Δεν αγοράζει τη Ροστόφ ο Σαββίδης» αναφέρει δημοσίευμα από τη Ρωσία, που φρενάρει τη φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα
Σημερινό (27/5) δημοσίευμα της «Championat» επισημαίνει ότι ο Ιβάν Σαββίδης θεωρείται σχεδόν απίθανο να προχωρήσει σε εξαγορά της Ροστόφ, της ομάδας που είχε τα ηνία από το 2002 έως το 2005.
Όπως τονίζει το ρεπορτάζ της ρωσικής ιστοσελίδας για τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ: «το ζήτημα για το ποιος θα αναλάβει την ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κρίση. Υπάρχουν δύο τρόποι ανάπτυξης: η τρέχουσα σύνθεση με επικεφαλής τον Αρτάσες Χαρουτιούνιτς να παραμένει. Ή άτομα από τον επιχειρηματία Αντρέι Τσάικα θα εμφανιστούν στον σύλλογο. Σε αυτήν την περίπτωση, οι άνθρωποί του θα καταλάβουν σχεδόν όλες τις διευθυντικές θέσεις στον σύλλογο. Ωστόσο, ο Αρουτιούνιαντς θα διατηρήσει το 49% των μετοχών και τρεις έδρες στο διοικητικό συμβούλιο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
