Γουέστ Χαμ: Πρόστιμο λόγο ομοφοβικών συνθημάτων
Η Γουέστ Χαμ θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει το πρόστιμο τον τάξεων των 120.000 λιρών, λόγο συνθημάτων που έλεγαν οι φίλαθλοι της.
Η Γουέστ Χαμ θα κληθεί να καταβάλλει ένα “τσουχτερό” πρόστιμο 120.000 λιρών (περίπου 142.500 ευρώ) εξαιτίας ομοφοβικών συνθημάτων που εκφράστηκαν από τους οπαδούς της κατά την αναμέτρηση με την Τσέλσι στις 3 Φεβρουαρίου.
Την εν λόγω ποινή επέβαλε στα «σφυριά» μία ανεξάρτητη επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, υποχρεώνοντας παράλληλα τον λονδρέζικο σύλλογο να λάβει μέτρα, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.
Η Γουέστ Χαμ είχε αποδεχθεί τις κατηγορίες, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι «ο σύλλογος έχει πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι σε μεροληπτική, καταχρηστική και προσβλητική συμπεριφορά. Όσοι ταυτοποιηθούν, εκτός των όποιων ποινικών διώξεων αντιμετωπίσουν, θα τιμωρηθούν και από τον σύλλογο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι έγινε με τον Νίκολιτς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ αποκάλυψε το μυστικό του αήττητου σερί
- Ολυμπιακός σε σοκ: Πώς αντικαθίσταται ο Μοντέρο; - Ο Κόντσαρ, ο Γουόρντ, ο Πλώτας και το... κάρμα του Ντόρσεϊ
