ΦΑΝΕΛΕΣ: Η Μάντσεστερ Σίτι άλλαξε χορηγό για τις προπονητικές εμφανίσεις

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν οι οποίες θα αναμετρηθούν σήμερα (28/9) στις 22:00, άλλαξαν χορηγό για τις προπονητικές φανέλες τους.

Οι δύο σημαντικές ομάδες, Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν άλλαξαν χορηγό για τις προπονητικές τους εμφανίσεις με την ομάδα του Παρισιού, να έχει εμφανίσει το λογότυπο «Visit Rwanda» στις προπονήσεις της από το 2019.

Τώρα, είναι η σειρά της Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίσει έναν νέο χορηγό στις φανέλες «προθέρμανσης».

Συγκεκριμένα, η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί από την 1η Οκτωβρίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022 στο Ντουμπάι, είναι μέρος αυτής της εβδομάδας με τις στολές ανδρικών και γυναικείων ομάδων για τη σεζόν 2021-2022 και με φανέλες της ομάδας esport του συλλόγου.

Η Μάντσεστερ Σίτι ανήκει κατά 78% στο Abu Dhabi United Group, μια εταιρεία με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας τους έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού, στο Twitter του συλλόγου.

Πάνω από 190 χώρες θα συγκεντρωθούν για να δείξουν την τεχνολογία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και θα γιορτάσουν τις αξίες της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και της διαφορετικότητας σε παγκόσμιο κοινό. Εκπρόσωποι αλλά και από το ευρύτερο δίκτυο City Football Group θα συμμετάσχουν επίσης στα εξατομικευμένα προγράμματα της Expo τους επόμενους μήνες.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News