Βερνίκος: «Ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε ότι οι ελληνικές ομάδες πρέπει να συνεργαστούν»
O Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετέφερε τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος, μετέφερε τις απόψεις και τα αιτήματα του ιδιοκτήτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο περιθώριο της συνάντησης της UEFA με τις πέντε κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της χώρας (BIG-5).
Ο κ. Μαρινάκης συμμετείχε στη συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης και ένα από τα βασικά θέματα που ανέδειξε ήταν η ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των συλλόγων, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Αναλυτικά:
«Ήταν μία πολύ θετική συνάντηση, μία πολύ καλή πρωτοβουλία από την UEFA και τον Γενικό Γραμματέα, τον κ. Θεοδωρίδη. Συμμετείχε κι ο κος Μαρινάκης και ο κος Σαββίδης μέσω τηλεδιάσκεψης.
Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι από τώρα θα πρέπει οι ελληνικές ομάδες πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα να αποφασίσουν πώς θα συνεργαστούν, πώς θα βοηθήσει η μία την άλλη για να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται τα έσοδα και διακρίνονται καλύτερα και οι ομάδες που συμμετέχουν, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες που δεν μετέχουν μέσα από το solidarity programme της UEFA.
Επίσης, έθεσε και το θέμα των αγωνιστικών χώρων με αφορμή την κακή κατάσταση στο γήπεδο της Μπόντο, αλλά και αυτό που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στην Ισλανδία κι επεσήμανε στην UEFA να αλλάξουν οι διατάξεις κι όλες οι ομάδες να έχουν το ίδιο δικαίωμα στα γήπεδα, προστατεύοντας όχι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και την υγεία των παικτών».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
