Ποστέκογλου: «H δική μου αποστολή στον κόσμο του ποδοσφαίρου ήταν να κατακτήσω τρόπαια»

Η συνέντευξη του Ελληνοαυστραλού πετυχημένου προπονητή για το πεπρωμένο του να κατακτήσει ένα τρόπαιο με την Τότεναμ

«Κάτι μου έλεγε ότι αυτό είναι το πεπρωμένο μου. Ότι ήταν η μοίρα μου να το κάνω. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δική μου αποστολή, μπαίνοντας στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ήταν να κατακτήσω τρόπαια. Το ότι φτάσαμε στον τελικό, για εμένα τουλάχιστον, ήταν πραγματική δικαίωση της πορείας που είχαμε χαράξει. Ένας τελικός, και μάλιστα, ενός σημαντικού τουρνουά. Μια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία!».

Ο Αγγελος Ποστέκογλου μίλησε στο «Australian Story» από την Ελλάδα για την πορεία του στην Τότεναμ, υποστηρίζοντας πως ήταν το πεπρωμένο του να κατακτήσει ένα τρόπαιο με την ομάδα του Λονδίνου.

«Μιλάμε για έναν σύλλογο που είχε χάσει τρεις τελικούς τα τελευταία 17 χρόνια και είχε φτάσει σε οκτώ ή εννιά ημιτελικούς. Δεν είναι και το καλύτερο ρεκόρ σε μεγάλα παιχνίδια. Υπήρχε πολλή νευρικότητα γύρω από την ομάδα, πιστέψτε με. Πιθανόν και στους οπαδούς μας. Ήρθα στην ομάδα για να κατακτήσω έναν τίτλο. Το πέτυχα. Και τώρα θέλω ακόμα περισσότερα! Δύο ομάδες της Premier League σε ευρωπαϊκό τελικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από αυτό. Αυτό ήταν το ένα και μοναδικό παιχνίδι του πλανήτη εκείνο το βράδυ. Όλος ο κόσμος το παρακολουθούσε», είπε ακόμα και πρόσθεσε:

«Δεν ήθελα να μείνουμε μόνο στη χαρά της στιγμής. Μου αρέσει να ξεπερνάω αυτά τα εμπόδια. Είναι μια ευκαιρία να πείσω ακόμη περισσότερους ότι δεν έφτασα εδώ κατά τύχη. Τώρα που το γευτήκαμε, ας φροντίσουμε να ξαναβρεθούμε εδώ!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News