Παναθηναϊκός: Χάνουν τον Ουναχί οι «πράσινοι» - Δημοσίευμα τον «στέλνει» στην Μπράιτον

Εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Μαροκινού μέσου.
Στο κόλπο και μάλιστα γερά, της απόκτησης του Αζεντίν Ουναχί φέρεται να μπήκε η Μπράιτον, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού footmercato.
Συγκεκριμένα, οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά έχει επέλθει προφορική συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και την αγγλική ομάδα πλέον απομένουν οι διαπραγματεύσεις της Μπράιτον με τη Μαρσέιγ για να κλείσει οριστικά το deal.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έπαιξε σημαντικό ρόλο η επιθυμία του Μαροκινού χαφ να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, το αγγλικό.
Οσον αφορά τη Μαρσέιγ, από τη στιγμή που δεν επιθυμεί να κρατήσει τον παίκτη τότε δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία.
Ο Παναθηναϊκός, τέλος, έχει κάνει τις κινήσεις του για τον Ουναχί ευελπιστώντας να τον κρατήσει, αλλά αν ισχύει το δημοσίευμα τότε πρέπει να βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- EuroBasket U20: Αυτός είναι ο αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά - Πότε θα γίνει το ματς
- Παναθηναϊκός-Βέστερλο 3-1: Και τώρα η Ρέιντζερς
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Ντόντα Χολ της Μπασκόνια
- Μίτσιτς: «Εντυπωσιάστηκα από τις φιλοδοξίες της Χάποελ Τελ Αβίβ»
- Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ολλανδία η αποστολή