Υπεράνω Όλων: Αυτές είναι οι διαφορές του Ολυμπιακού σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες

Πώς μπορεί να συγκριθεί ο Ολυμπιακός με τους υπόλοιπους;
Ποια η διαφορά του Ολυμπιακού σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες; Μα να μπορεί να πουλά με πάνω από 40.000.000 ευρώ τον νεαρό επιθετικό του και να μην χρειάζεται να τρέχει να τον αντικαταστήσει έχοντας ήδη τον μπόμπερ Ελ Καμπί, τον εξαιρετικό Γιάρεμτσουκ και τον περσινό πρώτο σκόρερ του Ελληνικού Πρωταθλήματος Μπετανκόρ ως τρίτη λύση.
Να αποχωρεί ο Κάρμο και να μην βιάζεται να φέρει τον 4ο στόπερ του ρόστερ του. Να έχει τον καλύτερο προπονητή στον πάγκο του. Να έχει εξαντλήσει ο κόσμος του εδώ και καιρό όλα τα διαρκείας που κυκλοφόρησαν. Να έχει φροντίσει μέσα από τις επιτυχίες του στην Ευρώπη να μην δίνει για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι προκριματικά.
Να έχει έτοιμα τα πλάνα για επέκταση στην χωρητικότητα και ανακατασκευή του Καραϊσκάκη με αυτοχρηματοδότηση του Προέδρου του. Να ετοιμάζει την επόμενη μέρα στέλνοντας τον Συλαϊδόπουλο ως πρώτο προπονητή στην Ρίο Άβε, που θα μπορέσει να αξιοποιήσει καλύτερα τα ταλέντα από την ακαδημία του που έχει και θα στείλει εκεί.
Να στήνει ξανά τον Ολυμπιακό Β΄, αυτή την φορά όμως για να πρωταγωνιστεί και να δίνει χρόνο συμμετοχής στους παίχτες που «περισσεύουν» αντί να τους στέλνει από δω και από εκεί δανεικούς και να «χάνονται». Να έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις για τους παίχτες που ενδιαφέρουν Ευρωπαϊκές ομάδες.
Να αποτελεί ποδοσφαιρικό προορισμό για φτασμένους παίχτες και ταλέντα με την προοπτική της συμμετοχής στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη. Να είναι υγιέστατος οικονομικά χωρίς να «αναγκάζεται» να πουλάει για να σωθεί από τον πέλεκυ της ΟΥΕΦΑ σχετικά με το fair play. Να μπαίνει ξεκάθαρα πρώτος στην poll position από το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Να προετοιμάζει με απόλυτη ηρεμία τις λίγες προσθήκες που χρειάζεται για να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος. Να φύγει για την προετοιμασία έχοντας στην διάθεση του ο Μεντιλίμπαρ, το 90% των παιχτών που θα αποτελούν το ρόστερ της επόμενης περιόδου.
Να μην τον ενδιαφέρει καν η ενίσχυση των εν Ελλάδι αντιπάλων του γιατί αποκλείεται να φτιάξουν καλύτερες ομάδες, αποκλείεται να ρίξουν τα λεφτά που απαιτούνται, αποκλείεται οι οπαδοί τους να μην εναντιωθούν μιας και θα είναι αναπόφευκτες οι συγκρίσεις αλλά και από το γεγονός ότι δεν τους εμπνέουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων τους, ειδικά των ΠΑΟ και ΑΕΚ. Αν έρθουν δε και τίποτε πρόωρα στραπάτσα ευρωπαϊκά καλοκαιριάτικα, εκεί να δείτε τι έχει να γίνει.
Το παραμύθι της ΕΠΟ και της διαιτησίας που οι ρεπόρτερ τους αναμασούν δεν «σώζει» πλέον κανέναν τους. Καλά την «έβγαζαν» καθαρή τόσα χρόνια που δεν ήθελαν να δουν την αλήθεια. Η πλειοψηφία των οπαδών τους έχει ξυπνήσει για τα καλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν το πίστευα ότι θα το ζήσω αυτό, αλλά έχουν όντως ξυπνήσει. Με… πορδές δεν βάφονται αυγά. Βλέπουν το μέλλον του Ολυμπιακού στις ακαδημίες του και πλην του ΠΑΟΚ οι άλλοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Για να δω τώρα τους «διαφορετικούς» οπαδούς της ΑΕΚ πως θα αντιδράσουν στον ακροδεξιό και ΠΑΟΚτζή προπονητή που τους έφεραν. Θα γίνουν κ αυτοί γιουσουφάκια όπως οι μπασκετικοί Παναθηναϊκοί; Που δεν τολμάνε να πουν ότι είναι Έλληνες; Που γυρνάνε στην Λεωφόρο μπας και μαζεύουν κανά βαθμό; Φανταστείτε πόσο κόσμο περιμένουν ότι θα τους βλέπει για να επιστρέφουν εκεί. Ευρώπη ΟΑΚΑ, πάλι τσάμπα, απλά την διοργάνωση περιμένουν να μάθουν. Γιουρόπα ή Κόφερενς στην χειρότερη, με τον φόβο πάντως για ενδεχόμενο αποκλεισμό εντελώς από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να ελλοχεύει.
Να κρατήσετε τα πρωτοσέλιδα και τις απόψεις των ρεπόρτερ σας για τους «αστέρες» που θα σας φέρουν για να ξέρετε ποιοι σας παραμύθιαζαν εξ αρχής. Το βασικό όμως είναι να καταλάβετε το κίνητρο για να σας δουλεύουν. 12 Ιούνη και αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός δυστυχώς για σας, θα «φάτε» καλά και φέτος.