Οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι για Χατζηχρήστο: «Σεβασμός στον άνθρωπο που σημάδεψε την οπαδική κουλτούρα»
Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και συμβολική κίνηση, οι ultras της Ζανκτ Πάουλι, που διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με την ORIGINAL 21, ένωσαν τις φωνές και την υποστήριξή τους με την ελληνική ομάδα.
Συγκεκριμένα, άφησαν μερικά λουλούδια και ένα κασκόλ στον τάφο του Δημήτρη Χατζηχρήστου και τον αποχαιρέτησαν με ένα μήνυμα.
Αναλυτικά:
«Άπειρος σεβασμός και ευγνωμοσύνη για έναν άνθρωπο που σημάδεψε την περίπλοκη, παθιασμένη, φλογερή, τραγική ιστορία της οπαδικής κουλτούρας. Μια ιστορία γεμάτη ανατροπές, αλλά και στιγμές που συγκλόνισαν τον κόσμο.
Που δημιούργησε τόσα πολλά, που κάνουν τη ζωή να αξίζει. Αν έχεις ένα δευτερόλεπτο στον παράδεισο, ρίξε και σε μας μια ματιά. Καλό ταξίδι!
Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του, στην Original, στην ΑΕΚ.
Σας σκεφτόμαστε!
Ultra’ Sankt Pauli».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
