Παγκόσμιo Κύπελλο Συλλόγων: Οι οπαδοί της Εσπεράνς τα έσπασαν στη Νέα Υόρκη!

Επεισόδια σημειώθηκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με οπαδούς της Εσπεράνς να συγκρούονται με αντίπαλους φιλάθλους, προκαλώντας ένταση και χάος πριν και μετά τον αγώνα. Η κατάσταση ξέφυγε σε αρκετές περιπτώσεις, με την αστυνομία να προχωρά σε παρεμβάσεις και συλλήψεις.

Επεισόδια ξέσπασαν στην Νέα Υόρκη, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου οι οπαδοί της Εσπεράνς ήρθαν  σε σύγκρουση με οπαδούς αντίπαλης ομάδας και η κατάσταση να ξεφεύγει.

Σοβαρά επεισόδια έγιναν ανάμεσα σε οπαδούς της Εσπεράνς και της Γουίνταντ. Συγκεκριμένα, οπαδοί της Εσπεράνς έβαλαν φωτιές και προκάλεσαν ζημιές σε περιουσιακά στοιχεία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Από την άλλη πλευρά, οι φίλοι της Γουίνταντ, που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, συγκρούστηκαν με αντίπαλους φιλάθλους, οδηγώντας σε πολλαπλές συλλήψεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας από τις Αρχές.

Οι αρχές διερευνούν και τα δύο περιστατικά, τα οποία έχουν ρίξει τη σκιά τους στην εβδομάδα έναρξης του τουρνουά.

Η FIFA και οι τοπικοί διοργανωτές καταδίκασαν τη βία, ζητώντας ηρεμία. Οι αναταραχές εγείρουν ανησυχίες για την ασφάλεια των οπαδών, καθώς η Βόρεια Αμερική φιλοξενεί διεθνείς αγώνες υψηλού ρίσκου σε μια ολοένα και πιο ασταθή σκηνή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News