ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει τον Αθανασιάδη

H ομάδα του Γιώργου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Κολοβού, έγραψε τη δικιά της ιστορία στο Champions League, νικώντας την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να αποθεώνει την ομάδα των «σερίφηδων»

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, τα στοιχήματα, τα στατιστικά, η Σερίφ Τίρασπολ, πήρε τρομερή νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, παγώνοντας το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Φυσικά, η νίκη αυτή έχει μεγάλη σημασία και για την χώρα μας, καθώς η απίστυετη εμφάνιση του Αθανασιάδη χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Άλλωστε, η Σερίφ είναι ένας σύλλογος με… άρωμα Ελλάδας, αφού και οι Κολοβός και Ευαγγέλου αγωνίζεται για χάρη των Μολδαβών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, χτεσινή νίκη της Σέριφ επί της «Βασίλισσας» δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον διεθνή Τύπο

Marca

Η τίτλος στην ιστοσελίδα της Marca ήταν «η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τον Ινδιάνο με τη Σέριφ», κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα της ομάδας.

 

Αθανασιάδης: Αποθέωση από Marca, τον αποκαλεί "πούμα"

Χαρακτηριστικά, στην ανασκόπηση του αγώνα αποκαλεί ο Γιώργος Αθανασιάδης χαρακτηρίζεται «πούμα» για τις επεμβάσεις του

 Αθανασιάδης: Αποθέωση από Marca, τον αποκαλεί "πούμα"
 
Portada de Marca (Spain)
 

AS

Σύμφωνα με την AS, ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε ηρωικό παιχνίδι, όπως έγραψε στο πρώτο θέμα της.

Αθανασιάδης: Αποθέωση από Marca, τον αποκαλεί "πούμα"

 

Portada de As (Spain)

Washingtonpost 

Φυσικά, και η Washingtonpost, στο κομμάτι τον αθλητικών της εφημερίδας, έκανε αναφορά στην νίκη της Σερίφ με τον τίτλο «Μολδαβική ομάδα άφησε την Ρεάλ με ένα τεράστιο κενό»

Mundo deportivo

«Την σταμάτησε η Σερίφ» 

Portada de El Mundo Deportivo (Spain)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News