COPA LIBERTADORES: Ξανά στον τελικό η Παλμέιρας
Την ισοπαλία – πρόκριση πανηγύρισε η Παλμέιρας απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο (1-1), φτάνοντας για ακόμη μια χρονιά στον τελικό του Copa Libertadores.
Στον τελικό του Copa Libertadors θα βρεθεί και φέτος η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, Παλμέιρας, με τους Βραζιλιάνους να παίρνουν την πρόκριση, χάρη στο εκτός έδρας γκολ του Ντούντου.
Ο πρώτος ημιτελικός ήταν Βραζιλιάνικη υπόθεση καθώς η Παλμέιρας βρήκε στον δρόμο της προς τον τελικό την Ατλέτικο Μινέιρο και κατάφερε να προκριθεί με δύο ισοπαλίες. Ο πρώτος αγώνας τελείωσε 0-0, ενώ ο δεύτερος στην έδρας της Μινέιρο έληξε με 1-1 και από τη στιγμή που στην Λατινική Αμερική εφαρμόζεται ακόμα, ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ κατάφερε να… χαμογελάσει στο τέλος.
Στον αγώνα δεν ήταν η καλύτερη ομάδα, τα ηνία της αναμέτρησης τα είχαν οι γηπεδούχοι, οι οποίο κατάφεραν να προηγηθούν στο 52’ με τον Βάργκας. Η Παλμέιρας όμως 16 λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει ξανά το ματς στην Ισοπαλία με τον Ντούντου, το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν κατάφερε να αλλάξει και οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό, με σκοπό να διατηρήσουν τα σκήπτρα καθώς είναι και οι περυσινοί νικητές της διοργάνωσης.
Η Παλμέιρας μετράει δύο κατακτήσεις και θα προσπαθήσει να τις κάνει 3, όταν θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια εκ των Μπαρτσελόνα και Φλαμένγκο, με τους δεύτερους να έχουν ένα «σοβαρό» προβάδισμα, καθώς είχαν κερδίσει τον πρώτο αγώνα με 2-0.
???? @FTBSantander brings you all of the highlights as @Palmeiras advanced to the CONMEBOL #Libertadores Final for a second straight year after a 1⃣-1⃣ draw with @Atletico. pic.twitter.com/KWRFjUu714
— CONMEBOL Libertadores (@TheLibertadores) September 29, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League 2 Betsson: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής - Τι αποτέλεσμα θέλουν Κηφισιά και Καλαμάτα για να ανέβουν
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-0: Τεσσάρα και φουλ για πρωτάθλημα η ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων»
- Ολυμπιακός: «Αγκαλιά» με το Champions League μετά τη νίκη της Σέλτικ - Τι χρειάζεται ακόμα για τη League Phase
- Παναθηναϊκός παρασκήνιο: Σκανδαλάρα στον Βοτανικό
- Παναθηναϊκός: «Η Λάτσιο κυνηγά ξανά τον Φώτη Ιωαννίδη» αποκαλύπτει η Corriere dello Sport