Μπαρτσελόνα: Πρόωρη εξόφληση χρέους μαμούθ 420 εκατ. ευρώ
Η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό ότι θα καλύψει πρόωρα το πόσο τον 420 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την Παρασκευή πως θα προχωρήσει σε πρόωρη αποπληρωμή χρέους άνω των 420 εκατ. ευρώ, οσό που επρόκειτο να εξοφληθεί ως το 2028 , με τη στήριξη της αμερικανικής τράπεζας Γκόλντμαν Σακς στρατηγικού της συνεργάτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε μια έκδοση ομολόγου ύψους 424 εκατομμυρίων ευρώ, επιτρέποντας στον σύλλογο να αναχρηματοδοτήσει ένα σημαντικό μέρος του χρέους που συνδέεται με την Espai Barça – ακόμη και πριν η πρώτη ανδρική ομάδα επιστρέψει επίσημα στο Καμπ Νου στις 10 Αυγούστου», ανέφερε ο σύλλογος.
«Αυτή η συναλλαγή υπογραμμίζει την ισχυρή ζήτηση που συνεχίζει να δημιουργεί η Μπαρτσελόνα μεταξύ των οικονομικών επενδυτών, καθώς και τη θετική δυναμική της οικονομικής ευρωστίας της, μειώνοντας το ασφάλιστρο κινδύνου σχεδόν στο μισό της αρχικής συναλλαγής που εκδόθηκε το 2023».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Λεβαδειακός: Αυτό είναι το «μπαμ» του Κομπότη για τα γενέθλια της ομάδας
- Ολυμπιακός: Look who is back - Ο Ελ Καμπί έπιασε δουλειά στην Ολλανδία (φωτογραφίες)
- Ολυμπιακός: Ψηφίστηκε ομόφωνα στην ΕΟΕ η ρύθμιση για το νέο Καραϊσκάκη!
- Παναθηναϊκός: Τα παρεάκια στο «5» πριν το... γαλλικό
- Ορμπελίν Πινέδα: Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μοντερέι
