ΚΑΡΛΟ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ: «Χάσαμε λόγω μικρών λεπτομερειών»

Ούτε ο ίδιος ο τεχνικός της «Βασίλισσας» δεν δύναται να εξηγήσει τι προκάλεσε την ήττα της ομάδας του από την Σερίφ, ενώ θεωρεί πως έχασαν λόγω… λεπτομερειών

Ταπεινωτική ήττα γνώρισε η Ρεάλ Μαδρίτης από την Σερίφ, με τους ισπανούς να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη. Ακόμη και ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, δυσκολεύεται να εξηγήσει την ήττα αυτή, όπως δήλωσε μετά την λήξη του ματς.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι δύσκολο να εξηγηθεί αυτή η ήττα, με δεδομένο το παιχνίδι που κάναμε και την απόδοση μας», ήταν το πρώτο σχόλιο του ο Κάρλο Αντσελότι, μετά τη λήξη του ματς.

«Η Σερίφ αμύνθηκε καλά, ήταν πολύ καλοί στην αμυντική λειτουργία. Εμείς, συνδυασθήκαμε καλά, καταφέραμε να σπάσουμε το τείχος τους, κάναμε πολλές σέντρες, αλλά αυτό που δεν κάναμε καλά, ήταν οι μικρές λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι.

Δεν νομίζω ότι χάσαμε, επειδή έβαλα τον Καμαβίνγκα στην θέση του μπακ. Χάσαμε, επειδή ήμασταν άτυχοι και λόγω μικρών λεπτομερειών. Από τον Αζάρ, λείπει μόνο το γκολ. Έπαιξε πολύ καλά και συνδυάσθηκε εξαιρετικά με τον Μπενζεμά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News