Aρης Μεταγραφές: Εκλεισε ο πρώτος χαφ! Συμφωνία με τον Φινλανδό Φρέντρικ Γένσεν

Μία μέρα πριν την προετοιμασία, ο Αρης ήρθε σε συμφωνία με τον Φινλανδό μεσοεπιθετικό Φρέντρικ Γένσεν, που αγωνίζοντας στη γερμανική Αουγκσμπουργκ και αρχίζει να γεμίζει τα κενά στη μεσαία γραμμή

Ο 27χρονος διεθνής Φρέντρικ Γένσεν (36 συμμετοχές με 8 γκολ), είχε στη φετινή σεζόν 20 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα και μία στο Κύπελλο με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ, ενώ στην αρχή ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Συνολικά έχει 111 συμμετοχές με 9 γκολ και 12 ασίστ στην Αουγκσμπουργκ, ενώ μετράει και 60 συμμετοχές με την Τβέντε στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, με 9 γκολ και 7 ασίστ.

Είχε παίξει στο 3-0 της Εθνικής κόντρα στη Φινλανδία. Ο Φινλανδός θα δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή του Αρη και θα μόλις υπογράψει θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για την προετοιμασία.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News