Αρης: Το photostory από την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έφτασαν το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο του Σιεντάμ της Ολλανδίας, έξω από το Ρότερνταμ και το απόγευμα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη
Μπήκαν στο γήπεδο οι «κιτρινόμαυροι» για την πρώτη προπόνηση στην Ολλανδία. Για έντεκα μέρες ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να προετοιμάσουν την ομάδα του Αρη για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να βγάλουν συμπεράσματα από τα τρία φιλικά.
Στην προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική, με passing game στο μισό γήπεδο και τελειώματα. Αύριο το πρωί το πρόγραμμα έχει γυμναστήριο.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την προπόνηση που πόσταρε η ΠΑΕ Αρης:
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
