Ολυμπιακός Μεταγραφές: Παίρνει πακέτο Ζουγλή και Αγγελάκη από τον Αστέρα

Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση των Γιάννη Ζουγλή και Νίκου Αγγελάκη ήρθε ο Αστέρας AKTOR.

Ο Ολυμπιακός κοιτάει νέους Έλληνες ώστε να επενδύσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική, και στην λίστα τους είναι οι Ζουγλής και ο Αγγελάκη από τον Αστέρα AKTOR.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν και σε συμφωνία με τους Αρκάδες, για την απόκτηση των δύων ποδοσφαιριστών.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης, γεννημένος στις 7 Αυγούστου 2007, είναι ένας σέντερ φορ με εντυπωσιακές προδιαγραφές, ύψους 1,97μ., ο οποίος ξεχώρισε την περσινή σεζόν με 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις της Κ19 του Αστέρα AKTOR. Έχει ήδη καταγράψει τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και είναι διεθνής με την Εθνική Νέων.

Όσον αφορά τον Νίκο Ζουγλή, που γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2003, πρόκειται για έναν ταχύ και εκρηκτικό εξτρέμ, προϊόν των ακαδημιών του Αστέρα, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News