MLS: Τερματοφύλακας δέχθηκε γονατιά στο κεφάλι (vid)
Ο Στέφαν Φράι των Σιάτλ Σάουντερς τραυματίστηκε στο κεφάλι σε φάση διεκδίκησης, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί άρον-άρον.
Σάουντερς και Κρου βρισκόντουσαν στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με το σκορ στο 1-1, εκεί οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει κόρνερ και κατά την εκτέλεση του, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βγήκε για να διώξει, αλλά δέχτηκε γονατιά στο κεφάλι από αντίπαλο και έμεινε ακίνητος στο έδαφος.
Όλοι στο γήπεδο «πάγωσαν» και το ματς διεκόπη, ώστε ο Ελβετός τερματοφύλακας να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο.
Ο διαιτητής, μετά από αίτημα του προπονητή των γηπεδούχων, Μπράιαν Σμέτσερ, σφύριξε τη λήξη του αγώνα.
Μετά το παιχνίδι, ο Σμέτσερ τόνισε πως ο Φράι ήταν ξύπνιος όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του αξιολογείται από τους γιατρούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιμένει η A Bola - «Διαπραγματεύσεις της Σπόρτινγκ για Βαγιαννίδη»
- Εμμανουήλ Καραλής: «Ξέρω πως είμαι ένας από τους καλύτερους - Χαίρομαι για την αγάπη του κόσμου»
- ΗΠΑ - Μεξικό 1-2: Κατέκτησε το Gold Cup με ανατροπή!
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
