Κάρλο Αντσελότι: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους !

epa
Ο Κάρλο Αντσελότι καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση, καθώς κρίθηκε ένοχος για υπόθεση φοροδιαφυγής.
Ένοχος κρίθηκε ο Κάρλο Αντσελότι για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην Ισπανία, με τον ίδιο να υπέστη ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 400 χιλιάδες ευρώ.
Ο Κάρλο Αντσελότι κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή λόγω μη δηλωθέντων εσόδων από την περίοδο που εργαζόταν ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για το οικονομικό έτος 2014, αλλά αθώο για το 2015 – γεγονός που περιόρισε το ύψος του προστίμου.
Παρά την καταδίκη του σε 12 μήνες φυλάκισης, ο Ιταλός τεχνικός δεν κινδυνεύει να εκτίσει την ποινή, καθώς η ισπανική νομοθεσία δεν εφαρμόζει ποινές φυλάκισης έως δύο ετών για όσους έχουν λευκό ποινικό μητρώο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βάργκα: «Έφυγα και δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου στη Φερεντσβάρος»
- ΟΦΗ: Η απίστευτη αντίδραση ενός πιτσιρικά όταν μαθαίνει ότι θα πάει στον τελικό κυπέλλου
- Σέρχιο Κόκε: Του έγινε πρόταση να γίνει η ζωή του ταινία στο Netflix
- Κωστούλας Μεταγραφές: Ο Χιούρτζελερ το ξέκοψε στους μνηστήρες
- Ιππασία: Πρωτάθλημα & Διεθνής αγώνας Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς!
