ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΒΑΣ: Προπονείται στον Πανιώνιο

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, μπορεί να μην ανήκει σε κάποια ομάδα, ωστόσο καθημερινά προπονείται προκειμένου να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση και να είναι «ετοιμοπόλεμος» για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Στην Ελλάδα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ουέσκα και ανεβάζει στροφές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός, βρίκσεται στο σπίτι του στην Νέα Σμύρνη και καθημερινά προπονείται.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής κάνει γυμναστική στην ευρύτερη περιοχή, πηγαίνει στο γυμναστήριο και προτιμά ασκήσεις πιλάτες. Ο ποδοσφαιριστής, με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να διατηρήσει την φόρμα του και την φυσική του κατάσταση σε υψηλό επίπεδο, καθώς στόχος τους είναι να επιστρέψει σύντομα στο γήπεδο.

Παράλληλα, αρκετές φορές πηγαίνει και στο γήπεδο του Πανιωνίου, στο οποίο του επιτρέπεται η είσοδος, προκειμένου να γυμναστεί, όχι όμως για προπόνηση ως μέλοςτης ομάδας. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει και ένα story στο Instagram, παρέα με τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Παναγιώτη Κοντοέ, να κάθονται στον πάγκο της ομάδας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News