Ναϊμέγκεν-ΠΑΟΚ 2-3: Νικηφόρο φινάλε με Κωνσταντέλια
Στο τελευταίο του φιλικό ματς επί ολλανδικού εδάφους (διεξήχθη σε τέσσερα ημίωρα), ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 της Ναϊμέγκεν. Έπαιξε και σκόραρε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Πρόβλημα στην εκπνοή με Μπάμπα.
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 της Ναϊμέγκεν στην τελευταία του φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους.
Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Τάισον, ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Υπενθυμίζεται ότι ο «δικέφαλος» έχει μπροστά του τις αναμετρήσεις με τη Βολφσμπέργκερ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
Η εξέλιξη του αγώνα:
Με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, πρόσωπο των τελευταίων ημερών, άρχισε το ματς ο «δικέφαλος».
Η ολλανδική ομάδα άγγιξε το γκολ στο 2′, όταν από εκτέλεση φάουλ του Ογκάβα, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ – συγκεκριμένα στο 9′ με ασίστ του Τσάλοφ και αριστερό πλασέ του Ζίβκοβιτς.
Η Ναϊμέγκεν κέρδισε πέναλτι στο 19′ (ανατροπή του Λίνσεν από τον Σάστε) και στο 20′ ο Τσέρι ισοφάρισε από την άσπρη βούλα.
Από κλέψιμο ψηλά προήλθε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου – στο 48′ με γύρισμα του Σάστρε και εξ επαφής προσπάθεια του Κωνσταντέλια.
Η δεύτερη ισοφάριση της Ναϊμέγκεν επιτεύχθηκε στο 64′, όταν από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα του ΠΑΟΚ αδράνησε και ο Ελ Καχάτι βρήκε δίχτυα με κεφαλιά.
Πολύ κοντά στην ανατροπή βρέθηκε ο ολλανδικός σύλλογος στο 78′, ωστόσο το δυνατό σουτ του Σιονγκάι σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
Έξι λεπτά αργότερα, από ακόμα ένα κλέψιμο, ο Ιβανούσετς δεν σκόραρε με πλασέ, αλλά κράτησε κατοχή και έδωσε στον Οζντόεφ, εκείνος γύρισε και ο Τάισον βρήκε δίχτυα.
Ο Τάισον είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αμφότερες στο τελευταίο ημίωρο.
Το φινάλε δεν είχε θετικό πρόσημο για τον ΠΑΟΚ, αφού στο 119′ ο Μπάμπα αισθάνθηκε πόνους στο πόδι και αποχώρησε.
Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Παβλένκα, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Καμαρά, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Πέλκας, Τσάλοφ.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ μετά το δεύτερο ημίωρο: Γκουγκεσασβίλι, Κένι, Λόβρεν, Κεντζιόρα (99′ Μπαταούλας), Μπάμπα, Καμαρά (99′ Τσοπούρογλου), Οζντόεφ, Τάισον, Ιβανούσετς, Ζίβκοβιτς (91′ Χατσίδης), Τσάλοφ (78′ Μύθου).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
