Ολυμπιακός: Ξεκούραση πριν από τις... εκκαθαρίσεις
Η αποστολή θα επιστρέψει στην Ολλανδία… με λιγότερους.
Ο Ολυμπιακός με τα δύο, τελευταία χρονικά και νικηφόρα φιλικά (3-0 Νόριτς, 2-0 Αλκμααρ) ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία με την αποστολή να επιστρέφει στην Αθήνα και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να προσφέρει στους παίκτες του ένα 48ωρο ξεκούρασης.
Ο «Μέντι» ήθελε να «σπάσει» με επιστροφή στην βάση το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να χαλαρώσουν άπαντες με τις οικογένειες του ξεφεύγοντας για λίγο από την σκληρή δουλειά.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα πετάξει το μεσημέρι της Τρίτης για την Ολλανδία ξανά, στο ίδιο προπονητικό κέντρο που βρισκόταν όλες αυτές τις μέρες για το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας. Με τον Μεντιλίμπαρ να προχωράει στις πρώτες αφαιρέσεις, όπως όλα δείχνουν.
Με τους Αναγνωστόπουλο (που είναι ο μοναδικός που δεν έπαιξε καθόλου) και τον Βέζο να είναι λογικά οι πρώτοι ενώ έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα για Βέλντε και Μασούρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Έλληνες ρέφερι στα ημιτελικά
