Stoiximan Super League: Συνεδριάζει την Παρασκευή - Τα τρία βασικά θέματα
Η Super League ανακοίνωσε πως το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή (01/08).
Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή (1/8), η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. Στη συνεδρίαση θα τεθούν προς συζήτηση τρία βασικά θέματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League :
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 1η Αυγούστου 2025, στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Περιεχόμενο, διαδικασία και προϋποθέσεις άσκησης δικαιώματος αναβολής αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών) τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, υπέρ των ΠΑΕ που συμμετέχουν στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.
2/ Εμπορική συνεργασία του συνεταιρισμού με τις εταιρείες Genius Sports UK Limited και Genius Sports Limited μέσω της European Leagues για την εκμετάλλευση των betting rights και λοιπά εμπορικά θέματα.
3/ Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του συνεταιρισμού με θέμα την αντικατάσταση εκπροσώπου του συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.
4/ Διάφορα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
