Άρης: Λοίμωξη μαλακών μορίων ο Πέρεθ
Την οριστική διάγνωση για τον τραυματισμό τον οποίο αποκόμισε στην περιοχή των γεννητικών οργάνων ο Κάρλες Πέρεθ, μετά την επίθεση που δέχτηκε από σκύλο, γνωστοποίησε απόψε o Άρης.
Ο Ισπανός επιθετικός, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε υπέστη λοίμωξη μαλακών μορίων από δήγμα κυνός.
Δεδομένα δεν υπολογίζεται για την αυριανή (31/7) ρεβάνς του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Αράζ, για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Conference League (21:15, Novasports Prime).
Τις προσεχείς ημέρες, ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του, θα αποσαφηνιστεί πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και πόσο διάστημα θα χρειαστεί να λείψει μακριά από το γήπεδο και τις υποχρεώσεις της ομάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
