Αρσεναλ: Ο Γιόκερες πήρε το 14 του Ανρί
Τι δήλωσε.
Ο νέος επιθετικός της Άρσεναλ, Βίκτορ Γκιόκερες, δήλωσε πως θέλει να χαράξει τη δική του πορεία στην ιστορία του συλλόγου, υποβαθμίζοντας τις συγκρίσεις με τον Τιερί Ανρί, μετά την απόφασή του να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 14.
Ο 27χρονος Σουηδός διεθνής, ο οποίος πέτυχε 54 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τη Σπόρτινγκ έναντι 63,5 εκατομμυρίων ευρώ (72,56 εκατ. δολάρια) το Σάββατο.
Ο Γκιόκερες επέλεξε το ελεύθερο νούμερο 14 της Άρσεναλ, τη φανέλα που είχε φορέσει ο εμβληματικός αρχηγός του συλλόγου, Τιερί Ανρί, στον δρόμο για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «κανονιέρηδων».
«Φυσικά και γνωρίζω την ιστορία», δήλωσε ο Γκιόκερες στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης την Τετάρτη. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπήρχαν πολλά διαθέσιμα νούμερα. Δεν υπήρχαν πολλές επιλογές. Όταν έμαθα ότι αυτό ήταν ελεύθερο, ήταν εύκολη απόφαση να το πάρω».
«Δεν είναι πρόθεσή μου να συγκρίνομαι με όσα έχει πετύχει στην καριέρα του. Ειδικά εδώ. Θέλω απλώς να κάνω το δικό μου, να δείξω τα δικά μου χαρακτηριστικά. Ήταν φυσικά ένας φανταστικός παίκτης, αλλά διαφορετικός από μένα».
Η Άρσεναλ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν της Premier League στις 17 Αυγούστου, εκτός έδρας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
