Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Έκλεισε ο Ανάς Ζαρουρί, έρχεται Ελλάδα
Τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα ο Μαροκινός εξτρέμ για να κλείσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός έτρεξε γρήγορα την περίπτωση του 24χρονου Μαροκινού εξτρέμ και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τη Λανς, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.
Έτσι, οριστικοποιήθηκε το deal για τον μονοετή δανεισμό του Ανάς Ζαρουρί με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2026, με τον διεθνή Μαροκινό μεσοεπιθετικό να φτάνει τα μεσάνυχτα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στο «τριφύλλι».
Όπως γράψαμε, στόχος του Παναθηναϊκού ήταν να καταφέρει να τελειώσει το θέμα μέχρι την Τετάρτη (6/8), προκειμένου να δηλώσει τον παίκτη στην UEFA για τα παιχνίδια με τη Σαχτάρ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Κάτι που θα γίνει με τον Ζαρουρί να μπαίνει κι αυτός στα πλάνα του Ρουί Βιτόρια.
Στο παρελθόν ο Ανάς Ζαρουρί έχει παίξει στην Αγγλία και στην Μπέρνλι και από εκεί πήγε στη Λανς το περασμένο καλοκαίρι. Στη γαλλική ομάδα έπαιξε πέρυσι 28 παιχνίδια (16 ως βασικός) στο πρωτάθλημα, έχοντας 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η απάντηση του Τιτραουί και μια παλιά υπόθεση
- ΑΕΚ Μεταγραφές: Επίσημα στην Ένωση ο Λόβρο Μάγερ
- Καρέτσας: Εικόνα από την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο της Ντόρτμουντ
- EuroLeague: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας-Που παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, πότε θα γίνουν τα ντέρμπι
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Κοντά στη Ρίβερ Πλέιτ ο Ορτέγκα, τι ισχύει με τον αντικαταστάτη του
