Γιουβέντους Μεταγραφές: Ο Μοντέστο θέλει να φέρει στη «βέκια σινιόρα» τον Κουλιεράκη
Η Γιουβέντους έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη της Βόλφσμουργκ, με το νέο τεχνικό διευθυντή της, Φρανσουά Μοντέστο, να έχει εξαιρετική άποψη
Η Γιουβέντους προστέθηκε στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο 22χρονος στόπερ της Βόλφσμπουργκ δοκιμάστηκε στην Bundesliga και τα πήγε πολύ καλά.
Ο Κουλιεράκης είναι μια από τις εισηγήσεις του νέου τεχνικού διευθυντή της Γιουβέντους, Φρανσουά Μοντέστο. Ο Κορσικανός έχει εξαιρετική άποψη και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα.
Σε δημοσίευμαα της η Gazzetta dello Sport αναφέρεται πως το σύστημα με το οποίο εξετάζει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ο GM της Γιούβε, Νταμιάν Κομολί έχει αναγάγει τον Κρητικό στόπερ ως την πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση για να επενδύσει η Γιουβέντους τα επόμενα χρόνια.
Η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως ο Κουλιεράκης είναι ήδη βασικός στην Εθνική, έχει περιθώρια βελτίωσης χωρίς όμως να έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις.
Σημαντικό ρόλο για να μπει η Γηραιά Κυρία για τα καλά στην υπόθεση του Κουλιεράκη θα παίξει η ενδεχόμενη αποχώρησε του Λόιντ Κέλι. Ο 26χρονος -σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς- δεν έχει πειστεί να αποχωρήσει από τους ασπρόμαυρους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίκος Σαρίδης: Η Ελλάς, της... Ελλάς, την... Ελλάς!
- Διαιτησία: Ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς στο Αρης-ΠΑΟΚ, ο Πολυχρόνης στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ
- Conference League: «Καμπάνα» της UEFA στην ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Το μαγικό αριστερό πόδι του Γιαζίτσι
- Ολυμπιακός: Η ματσάρα με τη Λιόν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο άδικος αποκλεισμός
