Kρουζ Αζούλ: «Περιμένουμε να φύγει ο Γιακουμάκης»
Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ και τα ρεπορτάζ από το Μεξικό επιμένουν πως η μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία με την πίεση του ποδοσφαιριστή
Είναι προφανές ότι στην Κρουζ Αζούλ θέλουν να αποδεσμευθούν από το βαρύ συμβόλαιο του Γιώργου Γιακουμάκη, που φτάνει τα 2.4 εκατ. ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους.
Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει προσφορά για απόκτηση του διεθνή επιθετικού με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς και το θέμα δεν έχει προχωρήσει.
Πάντως ο Νικολάς Λαρκαμόν, προπονητής της μεξικανικής ομάδας δήλωσε ότι περιμένει να κλείσει το θέμα. «Περιμένουμε να φύγει ο Γιακουμάκης. Είναι δική του και δική μας επιθυμία. Μόλις αδειάσει αυτή η θέση, υπάρχει η πιθανότητα να πάρουμε τον Φερνάντες», τόνισε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
