Ματίας Αλμέιδα: Ποια μέλη του τεχνικού τιμ που είχε στην ΑΕΚ τον ακολούθησαν στη Σεβίλλη

Στο νέο του ξεκίνημα στους Ανδαλουσιανούς, ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει στο πλευρό του τους ανθρώπους που εμπιστεύεται περισσότερο.

Ο Ματίας Αλμέιδα, λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σεβίλλης, ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στη La Liga. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ έχει μπροστά του την πρόκληση να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, παρά το περιορισμένο ρόστερ ποιοτικών ποδοσφαιριστών και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Στο νέο του ξεκίνημα στους Ανδαλουσιανούς, ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει στο πλευρό του τους ανθρώπους που εμπιστεύεται περισσότερο: τον βοηθό προπονητή Ντάνιελ Βέγκα, τον αναλυτή Αγκουστίν Σαλαζάρ και τον κινησιολόγο Φάμπιο Άλβαρες. Οι τρεις τους εντάχθηκαν στο τεχνικό επιτελείο που ήδη περιλάμβανε τον Γκίντο Μπονίνι, υπεύθυνο φυσικής κατάστασης από τις πρώτες μέρες του Αλμέιδα στη Σεβίλλη.

Έτσι, το τεχνικό τιμ των Ανδαλουσιανών διαμορφώνεται πλέον με τους Μπονίνι, Βέγκα, Σαλαζάρ και Άλβαρες, πλαισιωμένους από τους Χάβι Μαρτίνεθ, Χουάνχο ντελ Όχο και Αρτούρο Γκονθάλεθ που βρίσκονταν ήδη στο κλαμπ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News