ΠΑΟΚ: Η Σλάβια είπε το «ναι» στον ΠΑΟΚ για Ζαφείρη
Η Σλάβια Πράγας αποδέχθηκε την τελευταία πρόταση του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο μέσο. Στα 12 εκ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής με «βασιλικό» συμβόλαιο τον παίκτη.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χρήστου Ζαφείρη από τη Σλάβια Πράγας, σε μια κίνηση-ρεκόρ για την ιστορία του συλλόγου. Με τον 22χρονο μέσο να στηρίζει απόλυτα την προοπτική της μετακίνησης, ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το «πράσινο φως» για να δαπανηθεί το υψηλότερο ποσό που έχει διαθέσει ποτέ ο Δικέφαλος. Οι «ασπρόμαυροι» είναι έτοιμοι να καταβάλουν 12 εκατομμύρια ευρώ, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις της τσεχικής ομάδας.
Στο σκέλος της συμφωνίας με τον Ζαφείρη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη αποδεχθεί πρόταση διάρκειας τεσσάρων ή πέντε ετών, με ετήσιες απολαβές περίπου 1,6 εκατομμύρια ευρώ — ποσό που τον καθιστά έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές της Super League. Όσον αφορά το ποσοστό μεταπώλησης, η Σλάβια επιδιώκει να διατηρήσει δικαίωμα 30%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τα ΑΕΛ - Πανσερραϊκός, Βόλος - Λεβαδειακός
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Την Τρίτη στην Ελλάδα για τις υπογραφές ο Γιακουμάκης
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
