Ολυμπιακός: «Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Γιώργου Μασούρα στην Αλ Καλίτζ»
Ηταν κοινό μυστικό πως ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολόγιζε τον Μασούρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε κι απ’ το πώς τον χρησιμοποίησε στα φιλικά της προετοιμασίας.
Ποδοσφαιριστής της Αλ Καλίτζ θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Μασούρας, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Άραβες, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός και η Αλ Καλίτζ κατέληξαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του Μασούρα, ο οποίος δεσμεύεται από τους ερυθρόλευκους με συμβόλαιο έως το 2027.
Μάλιστα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός σμίγει ξανά με τον Κώστα Φορτούνη μετά την κοινή και άκρως επιτυχημένη θητεία τους με τα ερυθρόλευκα.
O 31χρονος άσος έχει 279 αγώνες στον Ολυμπιακό με 57 γκολ και 32 ασίστ. Μαζί του έχει κατακτήσει εκτός από ατομικές διακρίσεις, το Κόνφερενς Λιγκ, τρία πρωταθλήματα Ελλάδας κι ένα Κύπελλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στις ομάδες και τους οπαδούς για τη συμπαράσταση
