Νότιγχαμ Φόρεστ Μεταγραφές: Συμφώνησε με την Ρεν για Καλιμουεντό
Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Νότιγχαμ Φόρεστ, βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τη Ρεν.
Σύμφωνα με τον Βέλγο ρεπόρτερ Σάτσα Ταβολιέρι, η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε με τη Ρεν για την απόκτηση του Αρνό Καλιμουεντό, σε μεταγραφή που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.
Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Ρεν και την περσινή σεζόν, κατέγραψε 18 γκολ και 4 ασίστ σε 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2023 η Ρεν δαπάνησε 20 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Αρνό Καλιμουεντό από την Παρί Σεν Ζερμέν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
