Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός αποστολής ο Εντερσον - Τι δήλωσε ο Γκουαρδιόλα
Ο Εντερσον «κόπηκε» από την πρώτη φετινή αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι και ο Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στο ζήτημα.
Σε διαδικασία αλλαγής του «Νο.1» της βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι. Οπως είναι γνωστό, οι Πολίτες τα έχουν βρει με τον Τζίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος αναμένεται να γίνει ο επόμενος τερματοφύλακας της ομάδας, παίρνοντας μετά από χρόνια τη θέση του Εντερσον.
Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, κόπηκε από την πρώτη αποστολή της σεζόν για το παιχνίδι με τη Γουλβς και… άναψαν φωτιές σχετικά με το άμεσο μέλλον του στο Μάντσεστερ.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το θέμα στη συνέντευξη Τύπου και δεν ανέφερε πως υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη. «Ο Έντερσον δεν έχει έρθει να μου πει ότι θέλει να φύγει ή έχει μία προσφορά. Όλοι οι παίκτες είναι εδώ και είναι παίκτες μας. Δουλεύω μαζί τους. Τι πρόκειται να γίνει κανείς δεν ξέρει», είπε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι έγινε με τον Νίκολιτς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ αποκάλυψε το μυστικό του αήττητου σερί
- Ολυμπιακός σε σοκ: Πώς αντικαθίσταται ο Μοντέρο; - Ο Κόντσαρ, ο Γουόρντ, ο Πλώτας και το... κάρμα του Ντόρσεϊ
