ΑΕΚ: Καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση για ψευδορκία κατά Μελισσανίδη ο Ζωγράφος!
Ο πρώην διαιτητής, Χριστόφορος Ζωγράφος καταδικάστηκε για όσα ψευδώς είχε αναφέρει κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη τον Φεβρουάριο του 2015.
Την Παρασκευή εκδικάστηκε από το Α’ Τριμελές Πλημμελιοδικείο Αθηνών η μήνυση που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου για ψευδή καταμήνυση για τα όσα είχε αναφέρει ο πρώην ρέφερι εναντίον του διοικητικού ηγέτη της Ενωσης τον Φεβρουάριο του 2015 σε σχέση με την επίθεση που είχε δεχθεί τότε.
Με παρουσία Μελισσανίδη, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο, ο Χριστόφορος Ζωγράφος καταδικάστηκε από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε ενάμισι χρόνο φυλάκιση για ψευδή καταμήνυση και για ψευδορκία, με την υπόθεση να κλείνει και επίσημα.
Θυμίζουμε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο Μελισσανίδης είχε απαλλαγεί από την αθλητική δικαιοσύνη, αλλά δεν έμεινε εκεί αφού στη συνέχεια κυνήγησε τον Ζωγράφο και στα πολιτικά δικαστήρια, με αποκορύφωμα τη σημερινή απόφαση καταδίκης του Ζωγράφου για τα όσα είχε ισχυριστεί εναντίον του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
