Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Τη Δευτέρα στην Ελλάδα ο Σίλκοτ-Ντιούμπερι»
Στην Ελλάδα για να υπογράψει θα έρθει ο Σίλκοτ-Ντιούμπερι στον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσίευμα του εξωτερικού
Ο Ολυμπιακός πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην απόκτηση του Ζέιν Σίλκοτ-Ντιούμπερι σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς όπως αναφέρει ο Άγγλος δημοσιογράφος Μαρκ ΜακΆνταμ σε ανάρτησή του στο Χ.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τα Μπόρνμουθ για τη μεταγραφή του 20χρονου Άγγλου επιθετικού.
Αναλυτικά το δημοσίευμα :
«Η Μπόρνμουθ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Ζέιν Σιλκότ-Ντούμπερι. Η συμφωνία αφορά μόνιμη μετακίνηση του επιθετικού, ο οποίος είχε ενταχθεί στη Μπόρνμουθ τον Ιανουάριο από την Τσέλσι. Ο 20χρονος αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα, εφόσον διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
