ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Έγινε ο έλεγχος στο Παγκρήτιο - Την Τρίτη η απόφαση για την έδρα του αγώνα
Αν δεν γίνει το ματς στο Παγκρήτιο τότε θα εξεταστούν άλλες έδρες.
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα ο προγραμματισμένος έλεγχος στο Παγκρήτιο Στάδιο από την αρμόδια υπηρεσία της Λίγκας και την Τρίτη στη συνεδρίαση (15:30) του ΔΣ θα υπάρξει η οριστική απάντηση σχετικά με την έδρα του κυριακάτικου αγώνα του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ (21:30), για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Επί της ουσίας ο ΟΦΗ θα μάθει την Τρίτη αν μπορούν να ξεπεραστούν τις επόμενες μέρας τα προβλήματα στο Παγκρήτιο, προκειμένου να φιλοξενηθεί ο αγώνας.
Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή θα εξεταστούν οι διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν με γήπεδα, τα οποία διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θέτει η Λίγκα, για τη διεξαγωγή αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
