Ολυμπιακός: Η επιστροφή των διεθνών και η ιδιαίτερη Τετάρτη
Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ρυθμό προετοιμασίας για το ματς με τον Πανσερραϊκό και κυρίως το ξεκίνημα του απαιτητικού προγράμματος που περιλαμβάνει και ματς για το Champions League
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρωί και την δεύτερη προπόνηση μετά την επιστροφή του από το τριήμερο ρεπό ενόψει του ματς του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό για την 3η αγωνιστική της Super League. Βέβαια θα ακολουθήσει η πρεμιέρα στη league phase του Chamnpions League που θα είναι κόντρα στην Πάφο στο Καραϊσκάκη.
Με το μυαλό και στα δύο ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τους Έλληνες διεθνείς να γυρίζουν στην ομάδα, ενώ το απόγευμα θα βρεθούν στην Αθήνα και οι Ταρέμι, Ελ Κααμπί, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις διεθνείς υποχρεώσεις τους.
Μένει να γυρίσει ο Μπρούνο, ο οποίος παίζει σήμερα (09/09) με τη Νιγηρία απέναντι στη Νότια Αφρική. Παράλληλα την Τετάρτη θα γυρίσουν και οι Μπότης, Καλογερόπουλος, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, οι οποίοι σήμερα έχουν το ματς της Εθνικής Ελπίδων εκτός με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2027.
Κατά συνέπεια από την Τετάρτη (10/09) θα έχει ο Μεντιλίμπαρ σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του με την Πέμπτη και την Παρασκευή να αποτελούν τις δύο μέρες όπου όλοι οι ερυθρόλευκοι θα βρίσκονται στις προπονήσεις και θα φανούν πολλά για τις σκέψεις του Μεντιλίμπαρ αναφορικα με τα ματς κόντρα σε Πανσερραϊκό και Πάφο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τζόσεφ: «Οι οπαδοί μας ήταν απίστευτοι, δεν μπορούσα να ακούσω τους συμπαίκτες μου»
- Κι: «Ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε 7-8 φορές τον Παναθηναϊκό»
- Υπεράνω Όλων: Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να εφησυχασθεί από το «εύκολο» 91-70
- ΟΦΗ: «Χρυσάφι» τα ταμεία του - Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει
- Διαιτησία: O Σότσα στo ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δεύτερο σερί ματς ο Μέλερ στο ΠΑΟ-ΑΕΚ
