Ολυμπιακός: «Συγκλονιστικό... Μόνο ένας Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο μουσείο»
Εντυπωσιασμένοι και συνάμα συγκινημένοι οι φίλοι του Ολυμπιακού που συνεχίζουν αδιάκοπα να επισκέπτονται το νέο Μουσείο.
Το Μουσείο του Ολυμπιακού γεμίζει καθημερινά από κόσμο και το κυριότερο γεμίζει από συναισθήματα και εμπειρίες του χιλιάδες φιλάθλους που το επισκέπτονται και θαυμάζουν το εντυπωσιακό δημιούργημα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Ηταν συγκλονιστικό, ανατριχιάζεις», «Ειδικά το σημείο με τα θύματα της Θύρας 7… Οταν κρατάμε ζωντανούς τους ανθρώπους τότε δεν χάνονται», «Αξίζει να έρθουν οπαδοί κι άλλων ομάδων να δουν την ιστορία του Ολυμπιακού», είναι μερικά από τα λόγια των φίλων του Ολυμπιακού που είδαν από κοντά το Μουσείο του Θρύλου, σε video που ετοίμασε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
«Το μουσείο είναι φανταστικό, μόνο ένας Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο μουσείο», ανέφερε ένας άλλος φίλος της ομάδας αποτυπώνοντας ίσως με τον καλύτερο τρόπο ό,τι αφήνει στον κόσμο η επίσκεψη στο «σπίτι» του συλλόγου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ: Ο κόσμος θα συνοδεύσει τους αδικοχαμένους φίλους έως το γήπεδο της Τούμπας
- Γκασπερίνι: «Αξιόλογο ρόστερ ο Παναθηναϊκός» - Τι είπε για τον Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο τραυματισμός του Τσιριβέγια προχωρά την περίπτωση Καμαρά
