ΟΦΗ: Επιστροφή Μπαϊνοβιτς στην αποστολή μετά από σχεδόν ένα χρόνο!
Με Μπαϊνοβιτς η αποστολή του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ!
Επιστροφή σε αποστολή για τον Φίλιπ Μπαϊνοβιτς για πρώτη φορά σχεδόν μετά από ένα χρόνο και συγκεκριμένα για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Νοέμβριο και τον σοβαρό του τραυματισμό.
Η ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:
Με τον Filip Bainovic να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, για πρώτη φορά μετά από πολύμηνη απουσία λόγω του τραυματισμού που υπέστη τον περασμένο Νοέμβριο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αυριανού (14/9) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.
O Milan Rastavac επέλεξε για την 23μελή αποστολή τους: Χριστογεώργο, Lilo, Κατσίκα, Μαρινάκη, Gonzalez, Lewis, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Κωστούλα, Krizmanic, Καραχάλιο, Αποστολάκη, Bainovic, Ανδρούτσο, Neira, Φούντα, Φαϊτάκη, Shengelia, Nuss, Θεοδοσουλάκη, Rakonjac, Salcedo.
Εκτός έμειναν οι Vukotic, Zanelatto, Καλαφάτης και οι Καινουργιάκης, Κοντεκάς, Κουτσουπιάς, Λαγουδάκης και Χνάρης, οι οποίοι αγωνίστηκαν με την Κ19.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
