Ολυμπιακός: Ο νέος φωτισμός του «Γ. Καραϊσκάκης» απογείωσε την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ!
Ο νέος φωτισμός στο φαληρικό γήπεδο ήταν δίχως αμφιβολία επιπέδου… Τσάμπιονς Λιγκ και εντυπωσίασε το βράδυ της Τρίτης!
Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να μην είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού άπαντες στόχευαν στη νίκη, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ξανά στα αστέρια!
Το γήπεδό τους ζει… μεγάλες στιγμές και είναι πιο σύγχρονο από ποτέ, απογειώνοντας την εμπειρία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός εγκατέστησε υπερσύγχρονο φωτισμό αμερικανικής τεχνολογίας, με επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη, κι αυτός έκανε εντύπωση στην πρεμιέρα. Οπως και τα σόου με τα μόνιμα led φώτα που έχουν εγκατασταθεί.
Το «Καραϊσκάκης» είναι… καλύτερο από ποτέ και φυσικά οι Πειραιώτες δεν επαναπάυονται. Αλλωστε είναι γνωστό πως στόχος είναι να γίνει ένα γήπεδο 50 χιλιάδων θέσεων που θα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες του κόσμου, που βγάζει sold out πλέον κάθε παιχνίδι της ομάδας.

CHAMPIONS LEAGUE 2025-2026 / ΟΣΦΠ – ΠΑΦΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

CHAMPIONS LEAGUE 2025-2026 / ΟΣΦΠ – ΠΑΦΟΣ (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ / EUROKINISSI)

CHAMPIONS LEAGUE 2025-2026 / ΟΣΦΠ – ΠΑΦΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

CHAMPIONS LEAGUE 2025-2026 / ΟΣΦΠ – ΠΑΦΟΣ (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Σε εξέλιξη οι εργασίες για να ζωντανέψει ξανά το Εθνικό Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο! (VIDEOS)
- Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
- Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός «Θεός της μπάλας» και μια ομαδάρα που δεν έχει πιάσει το ταβάνι της
- Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού - Γιατί η Κυριακή είναι κρίσιμη μέρα
- ΟΦΗ: Μπήκαν αποστολή Αθανασίου και Ρομάνο για Λεβαδειακό
