Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα και ο Φερνάντο Σάντος
Ο Παναθηναϊκός έχει και τον Φερνάντο Σάντος ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση του προπονητή και στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον.
Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ρουί Βιτόρια στον πάγκο του. Ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε σε υπηρεσιακή βάση, ενώ ο Σεργκέι Ρεμπρόφ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους. Ωστόσο γερά παίζει και η λύση του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα.
Με βάση δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, ο Παναθηναϊκός έχει μιλήσει ήδη με τον 70χρονο προπονητή, ο οποίος μόλις αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής Αζερμπαϊτζάν, όπου απογοήτευσε, όπως έκανε και με την Πολωνία.
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Φερνάντο Σάντος είναι θετικό να γυρίσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, στον πάγκο του οποίου ήταν και τη σεζόν 2002-03.
Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός απέρριψε πρόταση της Αλ Αχλί της Αιγύπτου επειδή συζητάει με τον Παναθηναϊκό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
